Ming szezámos tofusalátája
- 3 kanál rizsecet
- 2 kanál világos szójaszósz
- 2 teáskanál szezámpaszta
- 1 teáskanál szezámolaj
- 1 teáskanál cukor
- fél csésze olaj
- 2 kanál vékonyra karikázott újhagymaszár
- 1 csomag kemény tofu falatnyi kockára vágva
- 1 doboz aranygomba
- 1 szál kígyóuborka 2 mm-es karikára vágva
- 2 kanál szezámmag
- 6 db f?tt tojás
Keverd el az ecetet, szójaszószt, szezámpasztát, szezámolajatés cukrot. Csepegtesd hozzá az olajatés alaposan dolgozd bele a keverékbe, mintha majonézt készítenél. Add hozzá a többi hozzávalót (a tojásokat kivéve), óvatosan forgasd össze. A tojásokat vágd negyedbeés tálaláskor díszítsd vele a salátát.